Welkom op de website van Banketbakkerij – Chocolaterie – Tearoom  Lentelink.

Sinds 2006 staan wij, Arjan en Melanie Lentelink, aan het roer van deze mooie zaak. Ons ambachtelijk familiebedrijf onder de naam Lentelink bestaat sinds 1988 (voorheen Banketbakkerij Kamphuis). Van oorsprong gevestigd aan de TG Gibsonstraat en in de huidige vorm zijn wij sinds 2016 gevestigd aan de Engestraat 2 te Deventer.

Met een passie voor het ambachtelijke vak creëren we heerlijke lekkernijen en bieden we een gezellige plek (zowel binnen als buiten) waar klanten kunnen genieten van een uitgebreid assortiment aan lekkernijen en drankjes. Onze toewijding aan kwaliteit en service staat centraal in alles wat we doen, en we streven ernaar om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden wanneer ze ons bezoeken.

Wij bezorgen onze heerlijkheden ook graag bij u aan huis of bij uw bedrijf. Wij bezorgen wel alleen in Deventer en omstreken. Zie hiervoor ook onze leveringsvoorwaarden.
Onze passie voor dit vak delen wij graag met onze klanten en iedereen die geïnteresseerd is in onze producten.

U kunt ons dan ook volgen op Facebook en Instagram.
Op onze website kunt u ook heel gemakkelijk online bestellen, ideaal voor iedereen die niet in de gelegenheid is om een bezoek aan onze winkel te brengen!

Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op!